Relats de mitologia: Herois i déus (Les Eines)
Maria Àngels Anglada Abadal

Relats de mitologia: Herois i déus (Les Eines)

Relats de mitologia: Herois i déus (Les Eines) - Relats de mitologia: Herois i déus (Les Eines) por Maria Àngels Anglada Abadal fue vendido por EUR 16,00 cada copia. El libro publicado por Proa. Contiene 208 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

La mitologia grega ha interessat i ha influenciat tota la literatura occidental i la seva presència encara és ben palpable avui en dia. Mites com el de la Guerra de Troia o el llarg viatge d'Ulisses de retorn a casa són presents en pel·lícules i novel·les contemporànies, algunes de molt recents. Aquest llibre de Maria Àngels Anglada, amb l'estudi introductori de Roger C.nsul, té la virtut d'apropar-nos aquests personatges i donar-nos la clau per a interpretar les seves peripècies i les seves virtuts, per. també els seus defectes. I és que de l'antiga Grècia n'hem après que també els déus tenien vicis i els herois, flaqueses.La mitologia grega ha interessat i ha influenciat tota la literatura occidental i la seva presència encara és ben palpable avui en dia. Mites com el de la Guerra de Troia o el llarg viatge d'Ulisses de retorn a casa són presents en pel·lícules i novel·les contemporànies, algunes de molt recents. Aquest llibre de Maria Àngels Anglada, amb l'estudi introductori de Roger C.nsul, té la virtut d'apropar-nos aquests personatges i donar-nos la clau per a interpretar les seves peripècies i les seves virtuts, per. també els seus defectes. I és que de l'antiga Grècia n'hem après que també els déus tenien vicis i els herois, flaqueses.

Relats de mitologia: Herois i déus (Les Eines), Relats de mitologia: Herois i déus (Les Eines) PDF, Relats de mitologia: Herois i déus (Les Eines) EPUB, Relats de mitologia: Herois i déus (Les Eines) AudioBook