Que plourà, avui? Totes les claus per entendre el temps atmosfèric (eBook) (Catalan Edition)
Jordi Mazon Bueso

Que plourà, avui? Totes les claus per entendre el temps atmosfèric (eBook) (Catalan Edition)

Que plourà, avui? Totes les claus per entendre el temps atmosfèric (eBook) (Catalan Edition) - Que plourà, avui? Totes les claus per entendre el temps atmosfèric (eBook) (Catalan Edition) por Jordi Mazon Bueso fue vendido por £4.81 cada copia. El libro publicado por Publicacions UB. Contiene 259 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

«Que plourà, avui?» és, probablement, una de les preguntes que més s’han formulat els éssers humans des dels seus orígens. Malgrat que durant segles han intentat respondre-la observant diferents indicis, no sempre ha estat fàcil pronosticar el temps atmosfèric. Més enllà de ser una pregunta de cortesia, saber si plourà o no planteja un important repte científic, ja que d’aquesta previsió depèn l’activitat econòmica d’un ampli sector de la societat. Aquest llibre aporta alguns arguments per respondre la pregunta del títol. Per una banda, exposa els principals factors que regulen el clima i els efectes que la meteorologia té sobre els éssers vius, els ecosistemes i alguns àmbits tècnics, com l’aeronàutica; per l’altra, explica l’impacte que l’activitat humana produeix en l’atmosfera i les alteracions que hi tenen lloc per aquesta causa. Escrit amb claredat i alhora amb rigor científic, Que plourà, avui? és una obra imprescindible per acostar-se al medi atmosfèric i conèixer fins a quin punt la meteorologia influeix en les nostres vides.

Que plourà, avui? Totes les claus per entendre el temps atmosfèric (eBook) (Catalan Edition), Que plourà, avui? Totes les claus per entendre el temps atmosfèric (eBook) (Catalan Edition) PDF, Que plourà, avui? Totes les claus per entendre el temps atmosfèric (eBook) (Catalan Edition) EPUB, Que plourà, avui? Totes les claus per entendre el temps atmosfèric (eBook) (Catalan Edition) AudioBook