L'assassí que estimava els llibres (Catalan Edition)
Martí Domínguez

L'assassí que estimava els llibres (Catalan Edition)

L'assassí que estimava els llibres (Catalan Edition) - L'assassí que estimava els llibres (Catalan Edition) por Martí Domínguez fue vendido por £10.99 cada copia. El libro publicado por Proa. Contiene 225 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Guillem Gual, un crític literari infl exible que s’ha guanyat fama i enemics a parts iguals, apareix assassinat. Al costat del cadàver, s’hi troba un petit llibre: L’assassinat com una de les belles arts, de Thomas de Quincey. Una coincidència o una pista que cal seguir? Quan apareix mort el fi lòsof J.F. Escrivà amb un llibre de Jean-Paul Sartre al costat, el desconcert dels inspectors valencians Tena i Espinosa no fa sinó augmentar. Arriba un reforç policial de Madrid, l’inspector Alcácer, es van fent entrevistes amb gent diversa del món literari i cultural i, en paral·lel, la novel·la va desplegant un retrat vivíssim i mordaç de sectors diversos de la ciutat de València, sobretot de l’àmbit benestant i amb pretensions de notorietat.

L'assassí que estimava els llibres (Catalan Edition), L'assassí que estimava els llibres (Catalan Edition) PDF, L'assassí que estimava els llibres (Catalan Edition) EPUB, L'assassí que estimava els llibres (Catalan Edition) AudioBook