Estirant el fil: Quan el PSC va abandonar el catalanisme (P.VISIONS) (Catalan Edition)
Montserrat Tura

Estirant el fil: Quan el PSC va abandonar el catalanisme (P.VISIONS) (Catalan Edition)

Estirant el fil: Quan el PSC va abandonar el catalanisme (P.VISIONS) (Catalan Edition) - Estirant el fil: Quan el PSC va abandonar el catalanisme (P.VISIONS) (Catalan Edition) por Montserrat Tura fue vendido por £6.99 cada copia. El libro publicado por Editorial Pòrtic. Contiene 192 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Montserrat Tura va ser alcaldessa de Mollet i després la consellera més ben valorada als governs dels presidents Maragall i Montilla. Filla de pagesos i neboda d’un dels «pares de la Constitució», Tura s’ha sabut distingir sempre amb un caràcter propi, des d’aquella «impunitat zero» que la va fer popular fins a la seva participació a la Via Catalana tot i les instruccions contràries de la direcció del PSC. En aquest llibre, repassa la seva trajectòria de doble compromís, des de l’esquerra i des del catalanisme. I ho fa amb valentia, per sostenir la tesi que les veus crítiques del PSC no són dels que s’escindeixen;al contrari, és aquest partit el que ha abandonat el catalanisme.


Montserrat Tura explica amb detalls desconeguts i amb una veu molt personal què ha passat els últims anys a Catalunya i als despatxos del carrer de Nicaragua. Interessarà a tothom que vulgui comprendre el procés que viu Catalunya, més enllà de la seva preferència partidista. Una lectura sorprenent que aclareix per què el PSC és on és.

Estirant el fil: Quan el PSC va abandonar el catalanisme (P.VISIONS) (Catalan Edition), Estirant el fil: Quan el PSC va abandonar el catalanisme (P.VISIONS) (Catalan Edition) PDF, Estirant el fil: Quan el PSC va abandonar el catalanisme (P.VISIONS) (Catalan Edition) EPUB, Estirant el fil: Quan el PSC va abandonar el catalanisme (P.VISIONS) (Catalan Edition) AudioBook