El gran engany (EMPURIES NARRATIVA) (Catalan Edition)
Dan Brown

El gran engany (EMPURIES NARRATIVA) (Catalan Edition)

El gran engany (EMPURIES NARRATIVA) (Catalan Edition) - El gran engany (EMPURIES NARRATIVA) (Catalan Edition) por Dan Brown fue vendido por £7.99 cada copia. El libro publicado por Columna CAT. Contiene 544 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Un nou satèl·lit de la NASA demostra l’existència d’un objecte estrany enterrat sota el gel de l’Àrtic. Aquest descobriment suposa una victòria molt necessària per a la política espacial dels Estats Units a més d’una fita cabdal per a la futura elecció del seu president.


L'analista d’intel·ligència Rachel Sexton i l’acadèmic Michael Tolland són els encarregats de verificar l’autenticitat d’aquesta troballa. Però en la seva recerca descobreixen una cosa inconcebible: tot ha estat un engany. Abans que puguin parlar amb el president, la Rachel i en Michael són atacats per un grup d’assassins a sou. Un home misteriós els lidera i intentarà, per tots els mitjans, ocultar la veritat.


Dan Brown transporta els lectors des de l’Oficina de Reconeixement Nacional (ORN), a Virgínia, fins a les plataformes de gel del cercle polar àrtic i els passadissos de l’ala Oest de la Casa Blanca en un thriller emocionant que recorre els secrets més ben guardats dels serveis secrets nord-americans.

El gran engany (EMPURIES NARRATIVA) (Catalan Edition), El gran engany (EMPURIES NARRATIVA) (Catalan Edition) PDF, El gran engany (EMPURIES NARRATIVA) (Catalan Edition) EPUB, El gran engany (EMPURIES NARRATIVA) (Catalan Edition) AudioBook