Dos més dos no fan quatre: Una setmana. Quatre desconeguts. Un desenllaç. (Catalan Edition)
Abel Relats Creus

Dos més dos no fan quatre: Una setmana. Quatre desconeguts. Un desenllaç. (Catalan Edition)

Dos més dos no fan quatre: Una setmana. Quatre desconeguts. Un desenllaç. (Catalan Edition) - Dos més dos no fan quatre: Una setmana. Quatre desconeguts. Un desenllaç. (Catalan Edition) por Abel Relats Creus fue vendido por £3.74 cada copia. El libro publicado por Abel Relats Creus. Contiene 90 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Una setmana en una gran ciutat, on quatre persones que no es coneixen entre si viuen la seva rutina sense imaginar-se que en només set dies les seves vides hauran emprès un camí de no retorn. I quan sembla que ja no hi ha marxa enrere i el xoc amb la realitat és inevitable, viuran quelcom que transformarà per sempre més la percepció de les coses fins al punt de fer trontollar les creences més sòlides. Dos més dos no fan quatre.

Dos més dos no fan quatre: Una setmana. Quatre desconeguts. Un desenllaç. (Catalan Edition), Dos més dos no fan quatre: Una setmana. Quatre desconeguts. Un desenllaç. (Catalan Edition) PDF, Dos més dos no fan quatre: Una setmana. Quatre desconeguts. Un desenllaç. (Catalan Edition) EPUB, Dos més dos no fan quatre: Una setmana. Quatre desconeguts. Un desenllaç. (Catalan Edition) AudioBook