Crims a la Catalunya del segle XIX (El Tinter)
Manuel Bofarull i Terrades

Crims a la Catalunya del segle XIX (El Tinter)

Crims a la Catalunya del segle XIX (El Tinter) - Crims a la Catalunya del segle XIX (El Tinter) por Manuel Bofarull i Terrades fue vendido por EUR 13,50 cada copia. El libro publicado por Cossetània Edicions. Contiene 176 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El segle XIX fou, potser, el més important pel que fa a la relació entre el criminal i el poble. Malgrat que no hi havia els mètodes divulgadors actuals, els detalls del crim, la personalitat de l'autor ?o autors? i les circumstàncies del procés i posterior compliment de la sentència eren ràpidament coneguts per la gent. Equivalia, per a ells, al nostre futbol actual, ja que veien desfi lar els culpables pels carrers o pel camí ral, i era possible ?si hi quedava espai? contemplar la seva mort, sigui a la forca, al garrot, a la guillotina, a la decapitació o a l'afusellament. CRIMS A LA CATALUNYA DEL SEGLE XIX recull onze hist.ries que transcorren per diversos indrets de les terres catalanes, entre el 1838 i el 1892, que foren narrats amb tota mena de detalls per la premsa de l'època.

Crims a la Catalunya del segle XIX (El Tinter), Crims a la Catalunya del segle XIX (El Tinter) PDF, Crims a la Catalunya del segle XIX (El Tinter) EPUB, Crims a la Catalunya del segle XIX (El Tinter) AudioBook