Com puc ajudar. Cròniques d'un voluntari social (Catalan Edition)
Maurici Blancafort Planas

Com puc ajudar. Cròniques d'un voluntari social (Catalan Edition)

Com puc ajudar. Cròniques d'un voluntari social (Catalan Edition) - Com puc ajudar. Cròniques d'un voluntari social (Catalan Edition) por Maurici Blancafort Planas fue vendido por £4.19 cada copia. El libro publicado por Maurici Blancafort Planas. Contiene 367 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Com puc ajudar és una experiència íntima i personal en que el protagonistra comparteix el seu procés de creixement i transformació. Arran d'un succés inesperat es planteja que pot fer ell per contribuir a millorar una societat que el desconcerta. Relata -amb un to reflexiu i crític, però alhora tendre i divertit - l'experiència de més de vint-i-cinc anys de servei als més grans fent de voluntari a la Fundació Amics de la Gent Gran. Si alguna vegada t'has qüestionat la realitat que t'envolta i creus que pots aportar alguna cosa als altres -per petita que sigui- aquest és el teu llibre. Com puc ajudar parteix de la màxima: "No hi ha prou amb indignar-se. Cal actuar". La vols seguir? Segur que molts t'ho agrairan i tu, ni en dubtis, encara més.

Com puc ajudar. Cròniques d'un voluntari social (Catalan Edition), Com puc ajudar. Cròniques d'un voluntari social (Catalan Edition) PDF, Com puc ajudar. Cròniques d'un voluntari social (Catalan Edition) EPUB, Com puc ajudar. Cròniques d'un voluntari social (Catalan Edition) AudioBook