Argelagues (Catalan Edition)
Gemma Ruiz

Argelagues (Catalan Edition)

Argelagues (Catalan Edition) - Argelagues (Catalan Edition) por Gemma Ruiz fue vendido por £8.49 cada copia. El libro publicado por Proa. Contiene 231 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

La periodista Gemma explica la vida de tres dones de diverses generacions al llarg del segle XX, entre Castellterçol i Sabadell, del Vallès rural al Vallès urbà. L’esforç per adaptar-se als efectes de la revolució del tèxtil, el pas de la vida a pagès a la vida als afores d’una ciutat en procés d’industrialització, i sobretot els canvis que es produeixen en la vida diària familiar. Els fets i les veus reivindiquen, per si mateixos, el paper de la dona en l’evolució de la societat catalana del segle XX. Argelagues és un relat èpic i emotiu sobre aquestes dones i també un homenatge que estava pendent.

Argelagues (Catalan Edition), Argelagues (Catalan Edition) PDF, Argelagues (Catalan Edition) EPUB, Argelagues (Catalan Edition) AudioBook