Amigues forever! (El Club de les Vambes Vermelles 2)
Ana Punset

Amigues forever! (El Club de les Vambes Vermelles 2)

Amigues forever! (El Club de les Vambes Vermelles 2) - Amigues forever! (El Club de les Vambes Vermelles 2) por Ana Punset fue vendido por EUR 13,95 cada copia. El libro publicado por Montena. Contiene 288 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

La Laia, la Frida, l'Eva i la Marta tenen clar que les amigues són sempre el primer i per aix. han creat el Club de les Vambes Vermelles: uneix-t'hi tu també!La Laia i les seves amigues la Frida, l'Eva i la Marta han creat el Club de les Vambes Vermelles perquè l'amistat sigui sempre el més important de les seves vides. Encara que aviat descobreixen que aix. no és tan fàcil com sembla... Per sort, han trobat la solució per poder passar més temps juntes: aquest estiu aniran totes de vacances al mateix campament! Només hi ha dos problemes... Si la Laia no aprova, no tindrà ni campament, ni vacances, ni estiu; i els pares de la Frida no poden permetre's cap extra per culpa de la crisi. Així que ara les noies tenen un trimestre sencer per buscar solucions i, de pas, enfortir la seva amistat!

Amigues forever! (El Club de les Vambes Vermelles 2), Amigues forever! (El Club de les Vambes Vermelles 2) PDF, Amigues forever! (El Club de les Vambes Vermelles 2) EPUB, Amigues forever! (El Club de les Vambes Vermelles 2) AudioBook